Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Nieuws

Volg het laatste kklup nieuws!

 • Iedere zondag open! 26 Jun

  Nieuws Iedere zondag open!

  Goed nieuws! In de zomermaanden zijn we iedere zondag open. Vanaf zondag 28 juni tot eind augustus zijn jullie elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom in de kklup!

 • Effe Anders X kklup terras vanaf 1 juni 29 Mei

  Nieuws Effe Anders X kklup terras vanaf 1 juni

  Yes! De terrassen mogen weer open op 1 juni! Dat vinden we zó leuk, dat we samen met onze buren van Effe Anders en collega Maximavida een samenwerking zijn aangegaan.

 • kklup coronareglement 18 Mei

  Nieuws kklup coronareglement

  Iedereen is van harte welkom bij ons in de kklup. En ook tijdens de coronacrisis staan we op gepaste wijze voor je klaar. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om het shoppen bij kklup voor iedereen leuk te houden.

 • The Fashion Kklup op woensdagavond 4 maart 13 Feb

  Nieuws The Fashion Kklup op woensdagavond 4 maart

  Buiten is de lente nog niet bepaald in zicht, maar wij zijn al eventjes bezig met het voorjaar! Er komt zoveel gave kleding binnen, we kunnen niet wachten om alles aan jullie te showen! Daarom organiseren we op woensdagavond 4 maart vanaf 19.30 uur The Fashion Kklup.

 • UITVERKOCHT The Breakfast kklup zondag 15 december 13 Dec

  Nieuws UITVERKOCHT The Breakfast kklup zondag 15 december

  UITVERKOCHT Yay, kerst is on it’s way! Dat betekent dat we weer een periode tegemoet gaan van gezelligheid, tijd doorbrengen met onze lievelingsmensen én natuurlijk lekker eten en drinken. Op zondagochtend 15 december starten wij vast met de voorpret tijdens de tweede Breakfast kklup: een prachtig gedekte kersttafel, heerlijk eten en drinken, een doorlopende fashionshow met een feestelijk tintje en fijne acties. Schuif je aan?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »