Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Nienke - 29 / Sep / 2020

kklup covid-update 29 september

kklup covid-update 29 september

Natuurlijk dragen wij een mondkapje! We zouden het fijn vinden als jij dat ook doet als je onze winkel bezoekt. Sinds het begin van het virus hanteren we al een deurbeleid en worden er maar een beperkt aantal mensen binnen gelaten, zodat je bij ons altijd rust en veilig je aankopen kan doen.

Hoi mensen! De meesten van jullie weten al lang dat we er streng aan zijn en natuurlijk volgen we het advies van gisteren onmiddelijk op en gaan we ervan uit dat jullie dat ook doen. We willen allemaal zorg ontvangen als we ziek zijn of een ongeluk krijgen en dat lukt niet als onze hulpverleners weer net zo druk worden met Covid-19 als een paar maanden geleden.

Je aankopen doen kan gelukkig nog steeds “live”, maar neem hierin asjeblieft je verantwoordelijkheid en maak er geen gezins- of vriendinnenuitje van, want dat kan nu gewoon even niet. Tnx en tot snel. WE ARE HERE.

Team kklup

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »