Welkom bij kklup: interior · fashion · styling
De winkel is gesloten t/m 9 februari, maar onze webshop is 24/7 geopend!
Tijdens de lockdown bezorgen we gratis vanaf €30,-!
We are here!

Nienke - 24 / Jul / 2020

Kklup genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Kklup genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Hoera! We zijn genomineerd voor een Dutch Retail Experience Award (DREA) in de categorie Most Innovative Start Up! De DREA is een landelijke retailprijs voor authentieke, duurzame en vooruitstrevende modezaken. De prijs voor Most Innovative Start Up wordt, zoals de naam al aangeeft, uitgereikt aan de meest innovatieve jonge winkel in Nederland.

En wat zijn we onwijs trots op deze nominatie! Sinds de opening eind 2018 hebben we met z'n allen keihard gewerkt om kklup op de kaart te zetten in de regio en daarbuiten. Veel mensen moesten wennen aan het concept van fashion én interieur in één winkel. Inmiddels weten veel mensen binnen en buiten de regio ons te vinden en dat is te gek. We horen vooral van onze klanten dat ze het onwijs gaaf vinden dat wij, als Winterswijkse winkel, met onze nominatie tussen allemaal 'stadse' start up's staan. Deze nominatie is dan ook een kroon op het harde werk van de afgelopen anderhalf jaar! 

De Dutch Retail Experience Awards is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende, maar vooral ook duurzame retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Wij vinden duurzaamheid dan ook een van de belangrijkste dingen. We willen namelijk niet alleen het leven van onze klanten van nu mooier maken, maar ook dat van generaties na ons. Het is daarom belangrijk om goed en verantwoord met de wereld om ons heen om te gaan. Veel van onze merken en producten hebben daarom een duurzaam karakter. 

Michel Smit (Goodbrandz), organisator van deze gewaardeerde retailaward: “Juist in deze uitdagende tijd vinden we het van belang om succesverhalen te delen. Er zijn voorbeelden van retailers die zijn gaan ‘omdenken’ en hierin heel succesvol zijn geweest. Kennis delen, succesverhalen uitlichten en hiervan leren, met de blik naar de toekomst, zijn dan ook belangrijke uitgangspunten van deze editie,” aldus Smit op de website van DREA. De uitreiking van de Dutch Retail Experience Awards zal plaatsvinden op zondag 16 augustus in Amsterdam.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »