Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Janiek - 23 / Sep / 2019

Open kklup op 29 september!

Open kklup op 29 september!

OPEN KKLUP | Na 10 maanden tijd te hebben gehad om kennis te maken met kklup, zijn we nu eindelijk zover dat we echt alles kunnen laten zien wat we in huis hebben! Dé shop voor de gaafste interieur- en fashiontrends én persoonlijk interieuradvies vanuit de showroom op onze bovenetages. Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om onze bovenverdieping te verbouwen tot interieurshowroom. Deze is AF en we willen het graag aan jullie laten zien. Kom je ook?<br />

OPEN KKLUP OP ZONDAG 29 SEPTEMBER
Onze bovenverdieoing is nu ook klaar

 

Tijdens de koopzondag op 29 september houden we van 11.00 tot 17.00 uur open kklup! Inmiddels zijn we alweer tien maanden open, maar pas nu is alles écht af en dat willen we jullie graag laten zien! Kom je kijken?

 

Opening showroom

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om onze bovenverdieping te verbouwen tot interieurshowroom. Deze is eindelijk helemaal af en we nodigen je uit om te komen kijken! Op onze eerste etage is namelijk nog meer moois te zien dan dat je al van ons gewend bent in de winkel. En wat je misschien nog niet wist, is dat we ook interieurstyling doen. En hoe we dat doen, kun je zien in onze nieuwe showroom. Hier kunnen we namelijk echt uitpakken met statement pieces en de volledige interieurbeleving van een woning en zelfs een bedrijfsruimte!

 

Interieuradvies

Spreken onze stijl en merken jou aan? Of heb je misschien een klein of groot interieurprobleem? Kom kijken wat je voor jou kunnen doen en laat je inspireren door onze winkel en showroom. We kunnen je helpen met mondeling interieuradvies op locatie, maar ook met een volledige restyling of metamorfose van je huis. We helpen je graag met jouw interieuruitdaging.

 

Kklup X Hochrath

Yes! Een nieuwe samenwerking! Kijk, wij weten alles over interieurstyling en de gave items die in jouw huis passen. Maar voor vloeren en raambekleding halen we er graag specialistische kennis bij. Die expertise hebben we gevonden in de toppers van Hochrath, want die weten daar echt alles van! Zo kunnen we op jouw wens volledig interieuradvies geven: van de vloeren en raambekleding, tot de inrichting en woonaccessoires die het helemaal afmaken.

 

Kom gezellig langs op zondag 29 september, we openen onze deuren speciaal voor jullie al om 11.00 uur. Neem een kijkje in onze interieurshowroom, check de nieuwste items uit de najaarscollectie en profiteer van versesale items!

 

See you @ the kklup

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »