Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Nienke - 13 / Dec / 2019

UITVERKOCHT The Breakfast kklup zondag 15 december

UITVERKOCHT The Breakfast kklup zondag 15 december

UITVERKOCHT Yay, kerst is on it’s way! Dat betekent dat we weer een periode tegemoet gaan van gezelligheid, tijd doorbrengen met onze lievelingsmensen én natuurlijk lekker eten en drinken. Op zondagochtend 15 december starten wij vast met de voorpret tijdens de tweede Breakfast kklup: een prachtig gedekte kersttafel, heerlijk eten en drinken, een doorlopende fashionshow met een feestelijk tintje en fijne acties. Schuif je aan?

UITVERKOCHT Vanaf 9.30 uur zijn jullie van harte welkom voor een heerlijk pre-kerst ontbijtje. Tijdens het ontbijt verrassen onze modellen je met fijne outfits voor de feestdagen en de eerste voorjaarsitems, die we showen terwijl jij lekker aan tafel kunt blijven zitten.

Na het ontbijt kun je lekker rondneuzen in onze winkel en de interieur-showroom. We staan voor je klaar met styling- en interieuradvies en alleen deze ochtend hebben we speciaal voor jullie een hele fijne serviesactie! En óf jij straks de show steelt met een prachtige kersttafel!

Na afloop krijg je natuurlijk onze nieuwe, toffe kklup-tas mee naar huis. The Breakfast kklup is dus een gezellige ochtend, een heerlijk ontbijtje, fijne fashion- en interieuritems en extra veel voordeel, exclusief voor jou.

De kosten van The Breakfast Kklup bedragen 10 euro per persoon, inclusief ontbijt. Reserveer nu snel jouw plek aan de ontbijttafel en bestel je kaartje in onze webshop! Er is beperkt plek, dus reserveer snel! Zien we je dan?

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »