Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Nienke - 13 / Feb / 2020

The Fashion Kklup op woensdagavond 4 maart

The Fashion Kklup op woensdagavond 4 maart

Buiten is de lente nog niet bepaald in zicht, maar wij zijn al eventjes bezig met het voorjaar! Er komt zoveel gave kleding binnen, we kunnen niet wachten om alles aan jullie te showen! Daarom organiseren we op woensdagavond 4 maart vanaf 19.30 uur The Fashion Kklup.

Programma

  • 19:30 uur: Ontvangst
  • 19:45 uur: Start van onze wervelende fashionshow
  • 20:30 uur: Shoppen!   - Thee & Spijs Proeverij met Jasper Van ’t Hooft namens restaurant de Nachtwacht.

Shop actie

Speciaal voor deze avond verdubbelen we onze kklup memberkorting en geven we op alle fashion 10% korting!


Over de Thee & Spijs Proeverij

Wist je dat we een hele gezellige woonkamer hebben op onze eerste etage? Na de fashion show staat Jasper Van ’t Hooft namens restaurant de Nachtwacht jullie hier op te wachten voor een Thee & Spijs Proeverij!

Thee met een koekje kennen we allemaal, maar thee kun je ook heel goed culinair inzetten. Het combineren van thee bij gerechten is te vergelijken met het combineren van wijn en spijs. Los van elkaar is het heerlijk, maar samen kan het zorgen voor een ware smaakexposie!


Kosten
De kosten voor The Fashion kklup bedragen 10 euro per persoon, inclusief wijnproeverij en hapjes. Om het knus, gezellig en exclusief te houden, is er beperkt plek. Bestel daarom snel jouw kaartje in onze webshop! We zien je graag op woensdagavond 4 maart tijdens The Fashion Kklup! 

BESTEL JE TICKET

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »