Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Kklup team

Dit zijn jullie gastvrouwen!

Wij zijn er om jullie een warm welkom te geven in onze mooie winkel en doen er alles aan om je thuis te laten voelen en je perfect van dienst te zijn.

Ieder van ons heeft wel zo z'n eigen specialisme en daar laten we jou graag van profiteren! We waarderen het als jij je wensen aan ons doorgeeft, dan koppelen we jou aan de juiste persoon in ons team. Natuurlijk mag je ook altijd een afspraak maken als je graag expliciet door een van ons geholpen wilt worden.

#meetthekklup

Nieuws Volg het laatste kklup nieuws!

 • Iedere zondag open!26 Jun

  NieuwsIedere zondag open!

  Goed nieuws! In de zomermaanden zijn we iedere zondag open. Vanaf zondag 28 juni tot eind augustus zijn jullie elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom in de kklup!

 • Effe Anders X kklup terras vanaf 1 juni29 Mei

  NieuwsEffe Anders X kklup terras vanaf 1 juni

  Yes! De terrassen mogen weer open op 1 juni! Dat vinden we zó leuk, dat we samen met onze buren van Effe Anders en collega Maximavida een samenwerking zijn aangegaan.

 • kklup coronareglement18 Mei

  Nieuwskklup coronareglement

  Iedereen is van harte welkom bij ons in de kklup. En ook tijdens de coronacrisis staan we op gepaste wijze voor je klaar. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om het shoppen bij kklup voor iedereen leuk te houden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »