Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Garantie

Hoe zit het met garantie? 

Op alle artikelen die je bij ons koopt zit wettelijke garantie. Heb je een klacht over je artikel, dan houden we - naast de garantie - altijd rekening met het soort artikel. Het is logisch dat bijvoorbeeld een bank langer mee moet gaan dan een kledingstuk. Nadat je jouw artikel hebt aangemeld, beoordelen wij of je klacht terecht is. We laten je altijd weten of je klacht binnen of buiten de garantie valt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Valt jouw klacht binnen de garantie? Dan komen de kosten voor het omruilen of repareren van je artikel voor onze rekening. Natuurlijk inclusief voorrij- en/of verzendkosten. Valt je klacht buiten de garantie, dan laten we je weten welke kosten er komen kijken bij de reparatie of omruil. Je kunt dan zelf beslissen of je (een deel van) de kosten wilt maken. Soms worden er onderzoekskosten in rekening gebracht. Is dit het geval, dan vind je deze kosten ook terug in het overzicht dat je van ons ontvangt.

 

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging INRETAIL en hebben een CBW-erkenning voor woonwinkels.

Nieuws Volg het laatste kklup nieuws!

 • Iedere zondag open!26 Jun

  NieuwsIedere zondag open!

  Goed nieuws! In de zomermaanden zijn we iedere zondag open. Vanaf zondag 28 juni tot eind augustus zijn jullie elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom in de kklup!

 • Effe Anders X kklup terras vanaf 1 juni29 Mei

  NieuwsEffe Anders X kklup terras vanaf 1 juni

  Yes! De terrassen mogen weer open op 1 juni! Dat vinden we zó leuk, dat we samen met onze buren van Effe Anders en collega Maximavida een samenwerking zijn aangegaan.

 • kklup coronareglement18 Mei

  Nieuwskklup coronareglement

  Iedereen is van harte welkom bij ons in de kklup. En ook tijdens de coronacrisis staan we op gepaste wijze voor je klaar. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om het shoppen bij kklup voor iedereen leuk te houden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »