Welkom bij kklup: interior · fashion · styling
De winkel is gesloten, maar onze webshop is 24/7 geopend! Afhalen is mogelijk vanaf 10/2.
Tijdens de lockdown bezorgen we gratis vanaf €50,-!
We are here!

Verzenden & retourneren

Orders en bestellingen tijdens de lockdown vanaf 10 februari

Verzenden pakketten 

 • Het minimum orderbedrag in onze webshop is €0,-.
 • Nederland: verzendkosten €4,95. Gratis verzending vanaf €50,-.
 • Duitsland en België: verzendkosten €7,-. Gratis verzending vanaf €100,-.

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op volledigheid en eventuele beschadigingen. Ze worden alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn!  

Afhalen

Je kan er ook voor kiezen om je order in de winkel in Winterswijk af te halen. Dit is uiteraard gratis. Je ontvangt een e-mail met instructies als je bestelling klaar staat. 

Retourneren tijdens de lockdown

Hebben wij je pakket bezorgd in de gemeentes Winterswijk, Oost Gelre, Aalten of Berkelland? Dan komen we het indien gewenst ook weer afhalen. Na afhaling wordt het geld onmiddellijk teruggestort.

Bij de verzendingen door Postnl gelden de normale regels; Het kan voorkomen dat een product niet helemaal aan je verwachting voldoet of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na bezorging aan ons terug te sturen. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. 

Verzenden meubelen

De HKliving banken Vint, Jax en Retro Sofa worden in Nederland gratis bezorgd via Easy Furniture support. Het bezorgen van deze banken in andere landen is helaas niet mogelijk.

Aan het bezorgen van alle overige meubelen (of zeer breekbare items) zijn kosten verbonden. Wij bezorgen in Nederland en in het Duitse grensgebied (niet in België en ook niet verder dan 100km vanaf Winterswijk in Duitsland).

A. Een reguliere levering kost €79,- (Duitsland €109,-). Dit is een levering door één chauffeur tot achter de eerste deur begane grond tot en met de derde verdieping (mits goed bereikbaar). Je dient zelf te zorgen voor een goede toegankelijkheid. De meubelen worden niet uitgepakt of gemonteerd.
B. Een comfort levering kost €119,- (Duitsland €149,-). Dit is een levering door twee chauffeurs op de plaats van gebruik. De meubelen worden voor je uitgepakt en de verpakking gaat mee retour. Kleine montage tot maximaal 15 minuten zijn inbegrepen bij de bezorging. Daarna geldt een toeslag.

Je kan altijd een offerte of informatie aanvragen via [email protected]. Zo kunnen we je de juiste informatie bieden over levertijden en bezorgmogelijkheden.

Levertijden

 • Voorraadartikelen;  1-2 werkdagen.
 • De lever- en/of productietijden van meubelen of maatwerk lopen sterk uiteen. Vraag informatie aan via [email protected]

Retourneren

Het kan voorkomen dat een product niet helemaal aan je verwachting voldoet of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na bezorging aan ons terug te sturen. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. 

Hoe kan ik een of meerdere artikelen retourneren?

 1. Log met jouw account in op onze website via het icoontje met het poppetje, rechts bovenin de menubalk.
 2. Heb je als gast besteld? Maak dan met behulp van het e-mailadres waarmee je besteld hebt, eerst een account aan. Je kunt alleen een retouraanvraag indienen wanneer je over een account bij kklup beschikt. 
 3. Je komt nu op een overzichtspagina met daarop al jouw (eerdere) orders bij kklup. Klik vervolgens op 'Bekijken' bij de order waarvan je één of meerdere artikelen retour wil sturen. 
 4. Je krijgt nu een overzicht van de betreffende order. Rechts onderaan de pagina klik je op 'Artikelen retourneren'. 
 5. Geef nu aan welke artikel je wil retourneren door het aantal aan te geven in het drop-down menu. Producten die je wil behouden laat je op '0' staan.
 6. Geef vervolgens de reden aan waarom je het betreffende artikel wil retourneren.
 7. Klik op 'Verzenden'. 
 8. Je kunt nu het artikel inclusief alle toebehoren* aan ons terugsturen (binnen 14 dagen na ontvangst) op onderstaand adres. Zorg dat er duidelijk wordt aangegeven van wie het pakket afkomstig is, door bijv. de pakbon mee terug te sturen of een eigen notitie met naam en ordernummer bij de retourzending te voegen. 

kklup bv
T.a.v. Retouren
Meddosestraat 5
7101CS Winterswijk
Nederland

Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. De status van jouw retour kun je te allen tijde checken wanneer je inlogt met jouw account. Het retourbedrag wordt daarna direct teruggestort op jouw bankrekening of creditcard.

*De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

 • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd.
 • De originele kaartjes en labels zijn aan het artikel bevestigd.
 • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten.

Nieuws Volg het laatste kklup nieuws!

 • Kom shoppen op afspraak!24 Feb

  NieuwsKom shoppen op afspraak!

  Yes! Eindelijk mogen jullie weer bij ons komen shoppen! Daar hebben we zo onwijs naar uitgekeken want wat hebben we jullie gemist (en jullie ons hopelijk ook)! Maak snel een afspraak voor een shopsessie @ kklup.

 • Vanaf 10 februari zijn we open voor afhalen!08 Feb

  NieuwsVanaf 10 februari zijn we open voor afhalen!

  YES! Vanaf woensdag 10 februari is het eindelijk toegestaan om je bestelling bij ons af te halen. Je leest hier hoe dat in z'n werk gaat.

 • WE ARE HERE!  ·  Lockdown info12 Jan

  NieuwsWE ARE HERE! · Lockdown info

  Hier vind je alle actuele informatie over orders, bestellingen, leveringen en contact tijdens de lockdown.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »