Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden naar Nederland, België, en Duitsland.

Bestellingen boven €100,- worden gratis verstuurd, onder de €100,- zijn de verzendkosten €4,95.

Levertijden

Voorraadartikelen;  Wanneer je voor 17:00 uur hebt besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Orders die op vrijdag na 17:00 uur of in het weekend worden geplaatst, zullen op maandag worden verzonden.

Levertijden van lampen, meubels of andere grote artikelen zijn meestal afwijkend en staan duidelijk vermeld in de webshop bij het betreffende product.

Meubeltransport

In Nederland bezorgen we je meubels gratis thuis met www.brenger.nl. Deze service geldt tot aan de voordeur. Wij monteren geen meubels en nemen geen verpakkingen mee retour.  Heb je extra hulp nodig met sjouwen naar een andere verdieping of het op de plek zetten van het meubel? Dan hanteren wij de "bijkomende kosten voor extra services" van brenger! Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken. 

Afhalen

Je kan er ook voor kiezen om je order in de winkel in Winterswijk af te halen. Dit is uiteraard gratis!

Retourneren

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op volledigheid en eventuele beschadigingen. Ze worden alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn!

Het kan voorkomen dat een product niet geheel voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na bezorging te retourneren aan ons.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement nemen wij deze retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan contact op met ons op via info@kklup.nl.           

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd.
  • De originele kaartjes en labels zijn aan het artikel bevestigd.
  • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten.
  • Zorg dat er duidelijk wordt aangegeven van wie het pakket afkomstig is.

Modelformulier voor herroeping

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Kklup bv
Meddosestraat 5
7101CS Winterswijk
Nederland

Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Het retourbedrag wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort op jouw bankrekening of creditcard.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »