Welkom bij kklup interior-fashion-styling
Bezoek onze winkel in Winterswijk,
of shop lekker online,
en volg ons op instagram!

Verzenden & retourneren

Verzenden Paketten

Het minimum orderbedrag is €25,-

Nederland: Verzendkosten €4,95. Gratis verzending vanaf €75,-

Duitsland en België: Verzendkosten €7,-. Gratis verzending vanaf €100,-

 

Verzenden Meubelen

De HKliving banken Vint, Jax en Retro Sofa worden in Nederland gratis bezorgd via Easy Furniture support. Bezorgen van deze banken in Duitsland of Belgie kost €50 extra.

Aan het bezorgen van alle overige meubelen (of zeer breekbare items) zijn kosten verbonden. Wij bezorgen In Nederland en in het Duitse grensgebied. (Niet in Belgie en ook niet verder dan 100km in Duitsland)

A. Een reguliere levering kost €79,- (Duitsland €109,-) Dit is een levering door 1 chauffeur tot achter de 1ste deur begane grond tot en met de 3e verdieping mits goed bereikbaar. Je dient zelf te zorgen voor een goede toegankelijkheid. De meubelen worden niet uitgepakt of gemonteerd.

B. Een comfort levering kost €119,- (Duitsland €149,-) Dit is een levering door 2 chauffeurs op de plaats van gebruik. De meubelen worden voor je uitgepakt en de verpakking gaat mee retour. Kleine montage tot maximaal 15 minuten zijn inbegrepen bij de bezorging. Daarna geldt een toeslag.

Je kan altijd een offerte of informatie aanvragen via [email protected]. Zo kunnen we je de juiste informatie bieden over levertijden en bezorgmogelijkheden.

Afhalen

Je kan er ook voor kiezen om je order in de winkel in Winterswijk af te halen. Dit is uiteraard gratis.

Levertijden

Voorraadartikelen;  1-2 werkdagen.

De lever,- en/of productie tijden van meubelen of maatwerk lopen sterk uiteen. Vraag informatie aan via [email protected]

Retourneren

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op volledigheid en eventuele beschadigingen. Ze worden alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn!

Het kan voorkomen dat een product niet geheel voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na bezorging te retourneren aan ons.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement nemen wij deze retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan contact op met ons op via [email protected].           

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd.
  • De originele kaartjes en labels zijn aan het artikel bevestigd.
  • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten.
  • Zorg dat er duidelijk wordt aangegeven van wie het pakket afkomstig is.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Kklup bv
Meddosestraat 5
7101CS Winterswijk
Nederland

Zodra wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Het retourbedrag wordt daarna direct teruggestort op jouw bankrekening of creditcard.

Nieuws Volg het laatste kklup nieuws!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »