Menu
EUR

Conscious kklup

We willen jouw leven graag mooier maken met onze fashion- en home items. Maar ook dat van generaties na ons. We vinden het daarom belangrijk om goed en verantwoord met de wereld om ons heen om te gaan. Veel van onze merken en producten hebben daarom een duurzaam karakter. Zij zijn dus conscious; bewust bezig met de wereld en onze toekomst. 

Bij kklup proberen we ons ook dagelijks bewust te zijn van wat we in- en verkopen en welke impact dit heeft op de voetprint die we achterlaten. Dat lukt ons écht niet altijd, maar we doen wel onze stinkende best om het zo goed mogelijk te doen. Daarom gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmaterialen, omschrijven we onze producten zo goed mogelijk om het aantal retouren terug te dringen én geven we in de winkel en webshop duidelijk aan welke merken conscious zijn. Dit verklaart bijvoorbeeld ook het prijskaartje van een conscious item ten opzichte van een niet-conscious item. Ben jij bewust van de impact van wat je koopt?  

Wanneer is iets conscious? 
Fashion
Het item is gemaakt van ten minste 50% duurzaam materiaal: gerecycled polyester of denim, linnen, heppep en Tencel; of materialen die duurzamer geproduceerd zijn dan normaal: leer, wol of biologisch katoen. 
Home
Het item is gemaakt met een erkend duurzaam keurmerk voor textiel of hout: GOTS, Oeko-Tex, FSC of PEFC-keurmerk. Of het artikel is gemaakt van duurzamere materialen, zoals: bamboe; of materialen die duurzamer geproduceerd zijn dan normaal: leer, wol en verantwoorde dons.  

Wil je meer weten over verantwoord shoppen in onze winkel? Stuur ons even een berichtje! We vertellen je er graag meer over. 

#consciouskklup

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »