Menu
EUR
kklup krijgt een kleintje!

kklup krijgt een kleintje!

WOOHOO! The Little Rich by kklup is een feit! Op vrijdag 7 oktober 2022 openen wij onze nieuwe kids conceptstore (0-5 jaar) aan de Meddosestraat 5, het voormalige pand van de ‘grote’ kklup in Winterswijk. In deze te gekke nieuwe winkel vind je alles voor de kleinste kklup lovers! Van fashion en gifts, tot alles voor de baby- en kinderkamer. Naast de fysieke winkel in Winterswijk heeft The Little Rich ook een webshop waar je alles online kunt bekijken en kopen.  

The Little Rich staat voor de rijkdom van het nieuwe leven: de liefde, emotie en het geluk dat we ervaren als er een kleintje geboren wordt. Wij willen dat moment zo speciaal mogelijk voor jou en je naasten maken met de mooiste spullen voor onze mini’s! Je vindt bij The Little Rich items die zowel functioneel zijn, als emotionele waarde vertegenwoordigen: #kklupliefde dus!  

The Little Rich by kklup 
Sandra (eigenaar kklup) en Richelle (de bedenker van het concept) staan samen aan het roer van The Little Rich. Zij gaan de #kklupliefde zoals jullie die kennen uit de ‘grote’ kklup samen vertegenwoordigen in de nieuwe winkel. Ook The Little Rich staat voor vernieuwend zijn, lef hebben en out of the box denken, maar nog veel belangrijker: gastvrijheid, kwaliteit, perfecte service en altijd een eerlijk advies. Zoals je dat ook bij kklup gewend bent.  

Merken en sustainability 
Net als bij kklup vinden we sustainability onwijs belangrijk bij The Little Rich! De items moeten tegen een stootje kunnen, verantwoord geproduceerd en geleverd worden en dus meerdere jaren meegaan. Je vindt de volgende merken bij The Little Rich: Alix Mini, The Little Indians, Play Up, Maed for Mini, Ammehoela, MP Denmark, Wynken, Little Cosmo (Fashion), Meri-Meri, Ik Pak Je In, Rockstyle (gifts), OYOY, Kidsdepot, À la, Ferm LIving, Doing Goods, Mathy by Bols, Bermbach en Rice (home).  

Opening op 7 oktober 
Op vrijdag 7 oktober wordt The Little Rich by kklup feestelijk geopend! De eerste 2.000 volgers op onze Instagrampagina (Instagram.com/thelittlerich_nl) krijgen in de maand oktober 10% korting op hun aankopen in de winkel en webshop! Wanneer je ons volgt, krijg je via een privébericht de kortingscode toegestuurd.  

Zien we je snel bij The Little Rich by kklup? We ontvangen je met liefde vanaf vrijdag 7 oktober! 

Volg ons hier: 
Instagram: thelittlerich_nl 
Facebook: thelittlerichnl


Richelle (foto) is de bedenker van het concept en zal samen met Sandra (eigenaar van kklup) the scepter zwaaien in The Little Rich. Ze kijken er naar uit om jullie te ontmoeten in de nieuwe winkel!

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »