Menu
EUR
Oktober = Woonmaand bij kklup

Oktober = Woonmaand bij kklup

Gratis interieuradvies 
Say what?! Ja echt! Ter introductie van het interieuradvies kun je de hele maand oktober een gratis Speeddate boeken! 60 minuten sparren met je favoriete interieurstylist bij kklup én nog eens 10% korting op je aankopen*! Ons kklup basis interieuradvies van €150,- boek je de hele maand voor maar €50,-. Dus boek een afspraak en vraag onze stylisten het hemd van het lijf!  Check onze website voor meer info en het boeken van een speeddate!

10% korting op al het servies 
Tijdens Oktober Woonmaand geven we 10% korting* op al ons servies! Dus dat wordt lekker voordelig je nieuwe tablewear van HKliving (ook het populaire 70’s servies!), Urban Nature Culture, Serax en Anna+Nina. Kom het checken in onze winkel óf in onze webshop

20% korting op HAY eetkamerstoelen en PAO hanglampen 
Deze actie loopt al eventjes, maar geldt nog tot en met 16 oktober! 20% korting op alle eetkamerstoelen en PAO hanglampen van het te gekke Deense merk HAY. Wist je dat we HAY nog niet eens zo lang verkopen, maar het nu al één van onze topmerken is? We love it! 

*Korting is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen, pre-sale items van HKliving zijn uitgesloten van deze korting. 

HAPPY SHOPPING!

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »