Menu
EUR
The Table Amsterdam: alles voor een prachtig gedekte tafel!

The Table Amsterdam: alles voor een prachtig gedekte tafel!

Door: Nienke Reacties: 0

We hebben weer een fantastisch merk in de kklup: The Table Amsterdam. Dat we gek zijn op fashion- en interieurmerken van eigen bodem is geen geheim, dus we zijn ook superblij dat we dit mooie merk aan onze winkel en webshop mogen toevoegen!

Het verhaal
Bij The Table Amsterdam maken ze alles voor een mooi gedekte tafel: van bord tot glas, van tafelkleed tot vaas en kaars. Oprichters Carla Peters en Stephan Zeijlemaker houden van mooie ambachtelijke producten en zijn beide succesvol duurzaam ondernemer. Hun liefde voor design, lekker koken en duurzaamheid komt perfect bij elkaar in hun eigen merk: The Table.

Handgemaakt en duurzaam
Bijna alles is handgemaakt in Thailand, Egypte, India, Indonesië of Bangladesh. Carla en Stephan kennen daar de beste vakmensen en hebben jarenlang met ze samengewerkt om tot nieuwe vormen te komen met hun oude technieken. Hoe mooi is het dat ieder product uniek is en een ziel heeft?

Atelier-collectie
Bij kklup vind je nu het mooie minimalistische servies, het tafellinnen en de vazen uit de Atelier-collectie van The Table. Fijne basic kleuren en mooie materialen die je perfect met elkaar kunt combineren. Check het snel zelf in onze winkel of webshop!

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »