Menu
EUR
We zijn open! Check onze nieuwe merken!

We zijn open! Check onze nieuwe merken!

Door: Nienke Reacties: 0

Wat heerlijk! Onze nieuwe winkel is vanaf 1 juni open! Ben jij er al geweest ? En heb je onze nieuwe merken al gespot ? Wij worden hier heel blij van!


&KLEVERING

&Klevering draait al effe mee in de wereld van interieuraccessoires en inmiddels hebben ze hun collectie uitgebreid met kleinmeubelen en heel veel andere gave items! Origineel, eigenzinnig en van eigen bodem. 


BODILSON

De collectie van Bodilson bestaat uit eigentijdse meubels en woonaccessoires met een stoere uitstraling die zich thuis voelen in elk interieur. Een verrassende mix van stijlen en pure materialen. Van een strak metalen kast tot rustieke tafel en van comfortabele bank tot originele woonaccessoires. 


ALOHAS

ALOHAS is een duurzaam fashionmerk dat zich voornamelijk richt op sandalen en schoenen. Deze worden ontworpen in Barcelona en geproduceerd in Alicante, want ALOHAS houdt het graag lekker lokaal. Behalve dat ALOHAS goed voor de wereld zorgt, maken ze ook nog eens supertoffe schoenen, sandalen en slippers. En daar worden wij dubbel zo blij van!


DEABUSED

Het Nederlandse merk DEABUSED heeft de tofste schoenen van Nederland: van sneakers tot boots. Het merk zelf is net zo divers als hun collecties, want iedere vrouw heeft meerdere kanten. De designs worden gecombineerd met hoge kwaliteit en een tikkeltje lef. Met hun unieke designs verleggen ze de grenzen van shoe fashion. 


MARGOT BARDOT

Margot Bardot is een sieradenmerk dat zich richt op verfijnde items voor de elegante en moderne vrouw. Met betaalbare, vrouwelijke en onderscheidende ontwerpen, willen ze vrouwen inspireren om lef te tonen! Ze zijn gebrand op de laatste trends en hun doel is om vrouwen te voorzien van hun dagelijkse dosis luxe.


BONNIE STUDIOS

De unieke items van Bonnie Studios zijn met de hand gemaakt om meer kleur en geluk in jouw leven te injecteren! Dit Nederlandse merk ontwerpt en produceert duurzame sieraden in gelimiteerde oplage. Ze gebruiken in hun productieproces voornamelijk met kralen van natuurlijke materialen, zoals parels, koraal en schelpen uit de oceaan.


PLACE DU SOLEIL

Woohoo! Hier krijgen we helemaal de Ibiza-vibes van! Place du Soleil is een klein Nederlands modemerk dat zich richt op gedurfde en kleurrijke fashion met een bohemian vibe. De collecties worden in zeer kleine oplages geproduceerd, dus met een jurk of blouse Place du Soleil heb je eigenlijk een heel uniek item in handen! Hier worden wij supervrolijk van!


NA-KD

Wie NA-KD nog niet kent heeft de afgelopen jaren echt onder een steen geleefd. Dit immens populaire fashionmerk (het is een van de twintig snelst groeiende bedrijven in Europa) en richt zich zowel op high fashion als op fast fashion. Ze werken samen met de grootste influencers die het continent kent en is daarmee mateloos populair geworden. Trendy en betaalbare fashion en accessoires: alles om er fashionable uit te zien!

Kom je alles snel checken? Happy shopping!

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »