Menu
EUR
Kklup genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Kklup genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Door: Nienke Reacties: 0

En wat zijn we onwijs trots op deze nominatie! Sinds de opening eind 2018 hebben we met z'n allen keihard gewerkt om kklup op de kaart te zetten in de regio en daarbuiten. Veel mensen moesten wennen aan het concept van fashion én interieur in één winkel. Inmiddels weten veel mensen binnen en buiten de regio ons te vinden en dat is te gek. We horen vooral van onze klanten dat ze het onwijs gaaf vinden dat wij, als Winterswijkse winkel, met onze nominatie tussen allemaal 'stadse' start up's staan. Deze nominatie is dan ook een kroon op het harde werk van de afgelopen anderhalf jaar! 

De Dutch Retail Experience Awards is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende, maar vooral ook duurzame retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Wij vinden duurzaamheid dan ook een van de belangrijkste dingen. We willen namelijk niet alleen het leven van onze klanten van nu mooier maken, maar ook dat van generaties na ons. Het is daarom belangrijk om goed en verantwoord met de wereld om ons heen om te gaan. Veel van onze merken en producten hebben daarom een duurzaam karakter. 

Michel Smit (Goodbrandz), organisator van deze gewaardeerde retailaward: “Juist in deze uitdagende tijd vinden we het van belang om succesverhalen te delen. Er zijn voorbeelden van retailers die zijn gaan ‘omdenken’ en hierin heel succesvol zijn geweest. Kennis delen, succesverhalen uitlichten en hiervan leren, met de blik naar de toekomst, zijn dan ook belangrijke uitgangspunten van deze editie,” aldus Smit op de website van DREA. De uitreiking van de Dutch Retail Experience Awards zal plaatsvinden op zondag 16 augustus in Amsterdam.

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »