Menu
EUR
kklup koopjes en pre-loved  iedere zaterdag open

kklup koopjes en pre-loved iedere zaterdag open

Door: Sandra Reacties: 0

Vanaf deze week gaat kklup koopjes iedere zaterdag open met koopjes en de pre-loved collectie in het pand van kklup koopjes aan de Meddosestraat 5 in Winterswijk. De kklup pre-loved collectie bestaat uit gebruikte merkitems van kklup die nog in uitstekende staat zijn en een tweede leven verdienen! Je kunt jouw kklup aankopen onder een aantal voorwaarden bij ons inleveren, vervolgens bieden wij het gebruikte artikel aan in de winkel aan de Meddosestraat (kklup koopjes).  

Waarom een kklup pre-loved collectie? 
Nou, daar kunnen wij eigenlijk een hele hoop goede redenen voor bedenken! Duurzaam en sustainable zijn toch wel echt keywords van deze tijd. Spullen hergebruiken is beter voor het milieu en het helpt om overproductie tegen te gaan. Daarnaast zijn tweedehands items gewoon hartstikke hip en hebben absoluut geen duf of muf imago meer. Je combineert er lekker op los en creëert je eigen stijl. En tenslotte heeft niet iedereen een goed gevulde portemonnee, maar koopt wel het liefst duurzame (merk)items. Op deze manier kunnen wij aan die behoefte voldoen. 

Iedere zaterdag open
De pilot was een succes vorige week, dus vanaf deze week gaan we iedere zaterdag open!

Hoe werkt het en wat levert het mij op? 
Je kunt jouw pre-loved items inleveren bij de ‘grote’ kklup aan de Bossesteeg. Vervolgens gaan wij het proberen te verkopen. Wordt het item verkocht? Dan krijg jij 50% van de waarde van het verkochte item terug in de vorm van een kklup giftcard. Wij bepalen de verkoopprijs en mogen artikelen weigeren als we denken ze niet te kunnen verkopen. 
Jouw items mogen 3 maanden vanaf inlevering in onze winkel blijven hangen. Is het hierna niet verkocht? Dan doneren we het aan het goede doel. 
Aan het begin van de volgende maand, maken we de balans op en mailen jou over de verkopen en je rest voorraad!

Jouw items mogen 3 maanden vanaf inlevering in onze winkel blijven hangen. Is het hierna niet verkocht? Dan doneren we het aan het goede doel. 

Waar moet een item aan voldoen voor inname? 
Het belangrijkste is dat je het artikel bij ons gekocht hebt. Het is mogelijk dat we dit checken in ons klantensysteem. Daarnaast moet het item natuurlijk in goede staat zijn en niet ouder zijn dan een paar seizoenen. Kleding van onze merken breng je alleen gewassen en gestreken in een stevige tas. Het is vanzelfsprekend dat er geen vlekken, gaatjes, pilling of geur aan of op mag zitten. Na inlevering gaan wij alles checken en een verkoopprijs bepalen. Voor een snelle en succesvolle verkoop breng je items die bij het huidige seizoen passen. 

Heb je nog vragen? Stuur ons een appje, mailtje of DM!

Zien we jou aankomende zaterdag @ kklup pre-loved/kklup koopjes?  

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS
12-06-2024
HUP HOLLAND KKLUP

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »