Menu
EUR
kklup wint Dutch Retail Experience Award voor Most Innovative Store

kklup wint Dutch Retail Experience Award voor Most Innovative Store

Door: Nienke Reacties: 0

In juli kregen we bericht dat we genomineerd waren voor een Dutch Retail Experience Award. Een landelijke retailprijs voor vooruitstrevende modezaken die een authentieke en duurzame winkelbeleving neerzetten. Onze nominatie was die in de categorie Most Innovative Store, die - zoals de naam al doet vermoeden - wordt uitgereikt aan de meest innovatieve jonge winkel in Nederland. 

We waren al knettertrots op deze nominatie, want sinds de opening eind 2018 werken we keihard om kklup op de kaart te zetten in de regio en daarbuiten. Toen we zondag 16 augustus naar de uitreiking van deze awards in Amsterdam gingen, hadden we dan ook écht niet verwacht dat we zouden winnen. Wij, als Winterswijkse winkel, tussen al die toffe stadse stores. We vielen dan ook bijna van onze stoel toen bekend werd gemaakt dat wij de winnaars waren! Hoe gaaf is dat?!

Volgens het juryrapport is kklup alles wat retail anno 2020 zou moeten zijn. "Een zeer inspiratievolle mix tussen lifestyle en fashion, met gastvrijheid als spin in het web. kklup neemt je mee in de leefwereld van een ander, waarin je je thuis mag voelen. Deze eigenzinnige en volwassen conceptstore, weet het oosten van het land te inspireren, te verrassen en te binden." 

Van deze mooie woorden kregen we het wel een beetje warm. Wát een complimenten! Zo trots als een pauw gingen we weer naar Winterswijk, met dit geweldige tegeltje in onze handen. Deze gaat zeker een mooi plekje krijgen. Ik (Sandra) wil graag iedereen nog even bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan waar we nu met kklup staan én natuurlijk aan deze prachtige prijs. Proost!

     

 

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »