Menu
EUR
Kom shoppen op afspraak!

Kom shoppen op afspraak!

Door: Nienke Reacties: 0

Maak hier je shopafspraak! https://calendly.com/kklup

Of je nou komt shoppen voor een volledige outfit, een kleine aankoop, alleen even wil rondsnuffelen of voor een specifiek item of cadeautje komt: je bent altijd welkom! Ons team staat voor je klaar om je te voorzien van het beste advies, je te tippen over de laatste trends of om jou te helpen met je specifieke vraag of wens. We gaan er samen iets leuks van maken! Uiteraard werken we altijd volgens de richtlijnen, onder veilige omstandigheden en op gepaste afstand.

De voorjaarscollectie stroomt binnen, dus de winkel hangt en ligt vol met nieuwe, frisse fashion- en home items! Maak snel een afspraak om lekker te struinen tussen al het moois, gewoon even fijne inspiratie opdoen of natuurlijk om lekker te komen shoppen. Je bent altijd welkom! Ook als je niet direct van plan bent om een aankoop te komen doen. We helpen je graag en met liefde!

HOE HET WERKT

  • Maak online een afspraak via calendly.com/kklup. Je kunt kiezen voor een afspraak van een uur, een half uur, of een kwartier.
  • Je maakt een afspraak voor maximaal één persoon tegelijk. Wil je met twee, drie of vier personen komen op dezelfde tijd? Dat kan, maar dan moeten al deze personen zich zelf ook even aanmelden via calendly.com/kklup.
  • Kom je er niet uit of heb je een specifiek verzoek of wens? We helpen je graag! Neem contact met ons winkelteam op:

OPENINGSTIJDEN

We staan voor je klaar tijdens onze reguliere openingstijden.

Het spreekt voor zich dat je vrij bent van gezondheidsklachten als je naar onze winkel komt. Bij aankomst dien je je handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen, dat doen wij ook. Als we dat allemaal gehad hebben kan het shoppen beginnen!

WE ARE HERE! Zien we jullie snel?

xx team kklup

P.s. Heb je toch klachten op de dag van je afspraak? Zeg dan de afspraak af. We plannen dan een nieuwe shop afspraak in op een moment waarop je weer helemaal klachtenvrij bent.

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »