Menu
EUR
NEW COLLECTION HKLIVING

NEW COLLECTION HKLIVING

Dit is een van die momenten in het jaar waar wij al winkel extreem naar uitkijken: de lancering van de nieuwe collectie van HKliving! Naast een basiscollectie brengen ze elk jaar een aantal 'Additions' uit, aanvullingen op hun basiscollectie dus. Deze week was het zover: de Additions 2023 van HKliving werden gepresenteerd. En we kunnen maar één ding zeggen: wat is het weer gaaaaaf!

HKliving Additions 2023
De Additions 2023 van HKliving laten zien dat je ook statements kunt maken met gedempte kleuren, natuurlijke materialen en funky kleuren en prints. HKliving zegt er zelf over: "Tijdens het ontwerpen van deze collectie waren we op zoek naar een beetje ruwheid. De hoogpolige tapijten, ruwe chromen materialen en soms gekke ontwerpen zijn ons antwoord daarop. Naast de leuke retro vibes die de jaren 70 met zich meebrachten, werden we dit seizoen verliefd op de rock and roll periode van de jaren 80. In deze collectie vind je veel naturals dankzij de pure materialen waarmee we graag werken, denk aan wol, teakhout en jute. Maar ook keramiek, fluwelen stoffen en glaswerk kregen een easy touch." 

HKliving Premium Dealer
kklup is Premium Dealer van HKliving. Daardoor kun je bij ons als eerste de nieuwste collecties pre-orderen. Zo weet jij zeker dat je front row zit en als eerste in Nederland de nieuwste items van HKliving binnen hebt! Alle nieuwe items komen in de loop van het voorjaar bij ons binnen. We proberen de verwachte levertijd altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven in onze webshop, maar dit kan door externe omstandigheden altijd iets afwijken of opschuiven.

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »