Menu
EUR
NEW IN: ALIX The Label, MOOST Wanted, Madam Stoltz en BY-BAR

NEW IN: ALIX The Label, MOOST Wanted, Madam Stoltz en BY-BAR

Door: Nienke Reacties: 0

ALIX The Label presenteert haar Curaçao drop. Inspiratie voor deze collectie waren vooral de kleurrijke straten van Willemstad en de meest magische zonsondergangen. Een explosie aan kleur, pastelkleurige power-pakken en flowy stofjes: kom maar door met die carribean vibes! 

MOOST Wanted komt met de UNTAMED-collectie: ben jij klaar om je wilde kant te ontdekken? Een avontuurlijke collectie met denim-items, snake-printjes en heerlijk zomerse stofjes. Omarm je wild nature

BY-BAR reisde af naar Dubai om hun nieuwste collectie op beeld vast te leggen. Die is namelijk geïnspireerd op aardse kleuren: de woestijn, rotsen en palmbomen. Dit zie je terug in alle tropische printjes, natuurlijke tinten en luchtige stoffen. De details zijn echt helemaal te gek! 

Van Madam Stoltz kregen we heel veel home-items, gemaakt van natuurlijke materialen. Bamboe wandkastjes, lampen van rotan en linnen en heel veel aardewerk kandelaars, vazen en bloempotten. Wij krijgen er helemaal de Ibiza-spirit van! 

Kortom: weer een winkel en webshop vol met nieuwe fashion- en home-items voor de zomer! Check het snel hieronder, neem een kijkje in onze webshop of kom snel langs in de winkel!

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »