Menu
EUR
The kklup magazine is here!

The kklup magazine is here!

Door: Nienke Reacties: 0

Het magazine staat boordevol fashion-, home- en lifestyle-inspiratie. We pakken het staartje van de winter nog even mee: van heerlijk warme truien tot gezellige dennenboomkaarsen. En we geven nog wat feestelijke inspiratie voor de kerstdagen. Maar we blikken ook al even vooruit op de lente met een aantal te gekke voorjaarstrends.

Sophie: "Sinds september loop ik stage bij kklup als grafisch vormgever. Ik ben zelf gek op fashion- en interieurtrends, dus ik voel me wel op mijn plek hier! Als stageopdracht heb ik "the kklup magazine" bedacht en ontworpen: een magazine vol inspiratie op het gebied van fashion, home en lifestyle! Gelukkig hoefde ik het niet allemaal alleen te doen en heb ik hulp gehad van mijn supergezellige collega's bij kklup. Dat maakte het voor mij nog leuker om aan deze opdracht te werken!" 


Laat je verrassen en inspireren door ons nieuwe magazine. We zijn superbenieuwd wat je ervan vindt! We zien je heel graag terug in onze winkel (wanneer het weer mag..), webshop of op onze socials. Veel lees- en kijkplezier! 

Lees het magazine HIER

Door jou bekeken

16-07-2024
NEW IN: 10DAYS

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en nieuwe items
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »